AKI Igazolvány

Az Allergia Igazolvány egy olyan egyedülálló szolgáltatás, mellyel a gyermeke allergiájáról, gyógyszereiről és a sürgősségi teendőkről tud gyorsan, online módon felvilágosítást nyújtani azoknak akik gyermeke gondozásában, nevelésében vagy felügyeletében részt vesznek.

Mely élethelyzetek azok, amikor ezt ki tudja használni?

  1. Óvodát, Iskolát kezdenek. Ilyenkor az óvónőnek, osztályfőnöknek elküldi az adatokat, amelyek mindig meglesznek az Ő telefonján.
  2. Iskolai kirándulásra mennek, ahonnét az iskolai adatbázis melyben a gyermeke egészségügyi adatai tárolva vannak- nehezen érhető el.
  3. Születésnapi vagy egyéb zsúr, ahol segít felkészülni a szervezőnek az allergiás  reakciók elkerülésében.
  4. Szállodai vagy egyéb szállás foglalásnál vagy akár éttermi étkezésnél az étteremnek, a fogadó helynek megküldve, felkészülhetnek az allergiák megelőzésére.

Az élethelyzetek számának ahol alkalmazni lehet az Allergia Igazolványt csak a képzelet szab határt. Fontos, hogy az allergiára vonatkozó adatokat minél pontosabban töltsék ki, ha szükséges frissítsék és adta időközönként ellenőrizzék.

Regisztráljon és töltse ki az űrlapot, majd küldje el gyermeke allergia igazolványát az érintetteknek. Az igazolványt érdemes folyamatosan naprakészen tartania.