Szavazz ránk, segítsd a munkánkat!

Kedves Barátaim, Ismerőseim, Betegeim, Követőim és Mindenki akinek tetszik az AKI program!

Az Allergia Képzett Iskola (AKI) program sikeresen bejutott az országos Egészségértés pályázat legjobb 10 projektje közé. Ez az 1 éve, Szigetvárról indult kezdeményezés számára egy újabb nagy mérföldkő és siker. Célunk, hogy Magyarországon minden iskola/óvoda/bőlcsöde tisztában legyen az ételallergia tüneteivel, megelőzési módjával és a súlyos reakció, az anafilaxia ellátásával. Ehhez segíthet hozzá minket ez a sikeres pályázat, amelynek egyik eleme a közönségdíj.

Kérek mindenkit hogy az alábbi linken szavazzon https://egeszsegertes.hu/kozonseg-szavazas az Allergia Képzett Iskola bemutatkozó videójára.

A szavazás regisztrációhoz kötött és egy személy csak egyszer szavazhat. A mezőny nagyon erős, nagyon jó pályamunkák születtek, így minél aktívabbak vagyunk, minél több szavazat érkezik, annál nagyobb az esély, hogy munkánkat további iskolák ismerjék meg, és terjedjen az allergia biztonság a gyermekintézményekben. Megosztani lehet és érdemes. Köszönöm a program nevében mindenki aktivitását.

https://egeszsegertes.hu/kozonseg-szavazas